Lyonské brambory
Suroviny:
Brambory vařené ve slupce a oloupané
máslo
pěkné zdravé cibule
sůl, pepř
možno petrželka.
Postup:
Oloupané vařené brambory nakrájíme na plátky. Na velké pánvi rozpustíme máslo a na něm opékáme cibuli na kroužky spolu s plátky brambor dorůžova. Hotové ochutíme solí, pepřem a petrželkou.
Výborná příloha třeba k tomuto receptu:
https://mlsoty.estranky.cz/clanky/maso/veprove/svatecni-vonave-veprove.html
Komentáře
Přehled komentářů
Bez špetky tymiánu a dochucení česnekem to nejsou lyonské brambory.
Re: nezapomeň
(Jarka, 13. 1. 2015 21:09)
:) Pan Pohlreich má prostě jiný recet než já. Ty jeho se hodí víc k té kachně, moje jsou univerzálnější. Lyonské brambory mají spoustu variant ;-)
Díky za návštěvu stránek.
nezapomeň
(Libor, 13. 1. 2015 20:08)