Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Treska v papilotě se zeleninou

3. 5. 2015

ryba-v-papilote.jpgSuroviny:

Filety z tresky - asi 600 - 800 g

1 malá cuketa

mladé mrkve

jarní cibulky

řapíkatý celer

  množství zeleniny dle toho, jak moc ji máte rádi, my hodně - 

 4 x kousek másla

sůl

citronový pepř nebo

normální pepř a citronová šťáva a pokud možno i kůra.

Postup:

Očištěnou zeleninu nakrájíme na kolečka. Filety osolíme a opepříme, případně pokapeme citronem a potřeme troškou nastrouhané kůry.

Na čtverec papíru na pečení dáme kousek másla, položíme 1/4 připravené zeleniny, osolíme, položíme rybu a balíček uzavřeme asi tak, jako vám v cukrárně zabalí zákusky.

Když máme všechny balíčky naskládané na plechu na pečení, pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 25-30 minut.

Jedli jsme bez přílohy, stačila nám jen zelenina z balíčku, ale hodí se např. pečivo, brambory.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář