Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Čekanka zapečená s blaťáckým zlatem

7. 3. 2013

385.jpgSuroviny:

4 puky čekanky

olivový ole

 2 malé cibule

200 g blaťáckého zlata

dobromysl

sůl, pepř.
 

Postup:

Čekanku očistíme a podélně rozčtvrtíme. V silnostěnné pánvi rozpálíme olej a asi 2 minuty na něm opékáme cibuli nakrájenou najemno. Přidáme čekanku a opékáme společně asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme.

Sýr nakrájíme na plátky, rozložíme na čekanku, posypeme dobromyslí a necháme pod grilem nebo pod poklicí roztavit. Podáváme horké.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář